Barnekonserter

Som musiker holder Esplo mange konserter for barn. Fra Norges Musikkhøgskole har han fordypning i musikkformidling og sprer mer enn gjerne musikkglede til barn og unge hvor han også benytter virkemidler fra sine andre kunster. Han har blandt annet spilt konserter på Kammermusikkfestivalen i Trondheim og Johan Halvorsen Musikkfest i Drammen og konsertturnéer med flere av forsvarets profesjonelle korps.

Hokus & Pokus, Snikk Snakk og Magisk Jul

Bestill showkonsert spesialskrevet for korps som framføres sammen med Haakon! Noter for alle besetninger og nivåer – skole- og amatørkorps og profesjonelle.

Rekruttering, showkonsert for hele familien eller stevne- og festivalunderholdning. Disse prosjektene kan brukes til det meste av både skolekorps, amatørkorps og profesjonelle.

Hokus & Pokus, Snikk Snakk og Magisk Jul

Sammen med skolekorps, amatørkorps og profesjonelle musikere har Haakon Esplo split mer enn 500 familiekonserter for over 70.000 tilskuere over hele landet. De musikalske forestillingene fungerer like godt på skoler som i kulturhus og utescener på festivaler og det er hele 4 forskjellige show å velge mellom. I tillegg til musikk, sang og moro inneholder konsertene buktaling, magiske tryllekunster og morsomme innslag for hele familien. Den unike kombinasjonen av musikk og «ablegøyer» gjør også prosjektene perfekt til rekruttering og elevkonserter. Forestillingen tilpasses anledning og publikum.

Musiker, buktaler og tryllekunstner Haakon Esplo leder showkonsertene. t.v.: På amfiscenen i Kristiansand Dyrepark. t.h. på konsert med Nittedal og Hakadal Janitsjar

Noen idéer til bruk

Showkonsert for å markedsføre korpset Samarbeidsprosjekter mellom amatør- og skolekorps Rekrutteringsprosjekter over flere år Skolekonserter Show på korpsfestivaler Familieshow på lokale bygdedager eller martn’a

Musikk og profesjonellt show

Musikken i forestillingene er en blanding av kjente melodier og ny spesialskrevet musikk. Programmet inneholder sanger, musikalske eventyr, presentasjon av instrumenter, tryllekunster og imponerende buktaling og enda litt til…

Du bestiller skreddersydd prosjekt etter nivå på ditt korps, øver inn notene du får tilsendt og gjør deg klar til show med Haakon.

Anton Berghden bråkjekke buktalerfuglen har blitt superpopulær hos tusenvis av fans over hele Norge.

Notehefter

Notene er arrangert for alle type besetninger og kommer i vanskelighetsgrad 1,5 – 3,5. Finnes også i fleksibel utgave for både brass og janitsjar med egen stemme for aspirant/junior. Ferdige notehefter sendes en tid i forveien. Etter en øvelse sammen, er konserten klar for publikum!

Markedsføring

Forslag til pressemelding, bilder til avisen, plakater til utskrift, noter og show – alt følger med i prosjektet. Du konsentrerer deg kun om å skaffe publikum og det musikalske!

Flere show?

Ønsker du å lage flere konserter, kanskje for å rekruttere medlemmer, kan du gjenta prosjektet med nytt show hver gang. Du kan velge mellom Hokus & Pokus i to varianter, konserten Snikk Snakk eller juleshowet Magisk Jul. Ta kontakte for mer info

Dette spør folk oftest om…

Hvor lang tid tar prosjektet?

Tidsrammen for prosjektet avhenger av nivå, men også på hvor mye korpset eller orkesteret ønsker å legge ned av arbeid. Et skolekorps kan bruke 1-3 mnd. mens et amatørkorps kanskje vil begrense tiden til 1-3 øvelser. Noter sendes etter avtale

Vi er få, unge……og spiller ikke så fint

Dette prosjektet kan alle få til. Det er gjennomført med alt fra profesjonelle musikere til små aspirantkorps. Så lenge det er lyd er det håp.

Kan vi selv putte inn musikkstykker?

I utgangspunktet er prosjektene komplette fra start til slutt. Likevel er de fleksible og kan kombineres med egne ønsker. Alle forestillinger er bygget opp med elementer som kan endres, byttes ut eller fjernes. På den måten varieres også lengden på showene.

Hva må vi selv ordne?

Dere må skaffe lokale, øve inn noter og reklamere for å få publikum.

Må vi ha dirigent?

Ja.