Referanser

“Du organiserte hele kvelden på en flott måte som toastmaster på vårt julebord. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på underholdningen og folk var fornøyde! Det var god stemning og alle ble engasjert. Tusen takk for et kjempebra opplegg!”

Karin Hustoft, Statoil

“Tusen takk for super underholdning på vårt julebord, det var midt i blinken. Dette kan vi virkelig anbefale til våre gjester og arrangementer i tiden fremover!!!”

Britt Rundbråten, Thon Hotel Arena

“Takk for din strålende innsats som konferansier og underholder på vår festbankett. Dette var midt i blinken og alle tilbakemeldingene fra deltagerne på landsmøtet har vært særdeles positive.”

Bjarne Oppegård, Norges Jeger- og Fiskerforbund

“Tusen takk for innsatsen som toastmaster og underholder! Tilbakemeldingene fra våre gjester på kundeforummiddagen har vært veldig, veldig bra – så, supert levert!” 

Anne Melander, Direktoratet for Økonomistyring

Kari Nygård, Wavin

«Underholdningen på vår firmafest vil vi huske som noe av det morsomste vi har vært med på. Vi er så fornøyd, og alle kollegaer gir sine varmeste anbefalinger til de som ennå ikke har fått oppleve Esplo»


Tor Marthiniussen, TV2

«Klaus Sonstad ble selv en del av underholdningen da Esplo brukte han som buktalerdukke i programmet «Er dette morsomt?» på TV2. …og har ikke Esplo oppdragsboken full, tror vi nesten han må bytte manager.»


Julie Grivi, HR Prosjekt AS

Tusen takk for kjempebra underholdning på julebordet. Bare gode tilbakemeldinger!


Stein Aarland, TNS-Gallup

Showet ditt satte virkelig en ekstra spiss på sommerfesten vår! En herlig blanding av musikk, latter og magi! Utrolig vellykket og vi er strålende fornøyde.


Skolekorpsene i Nannestad

Haakon Esplo – du er KONGE!!! Tusen takk for den fantastiske reisen du har tatt oss med på idag! Et fremdragende show av en stor kunster med meget stor formidlingsevne.


Tore Christiansen, SFF Group

Tusen takk for en magisk aften! Det ble veldig, veldig vellykket!! Vi er mange som er rimelig frustrerte over hvordan både det ene og det andre trikset lot seg gjøre!  Betyr bare at dere utførte et flott show og et godt stykke arbeid. 
Dere laget en flott pakke som fungerte godt fra start til mål. Våre kollegaer vare bare storfornøyde med både utnevnelse av kveldens ansatt og buktaler-«offer». Lykke til videre! – Måtte det strømme av gode oppdrag!


Tove Hansen, PharmaQ

«Haakon og Knut Harald er virkelig gode entertainere. De inkluderer publikum på en elegant måte og får deg garantert til å grine av latter! Ypperlig underholdning til firmafesten!» (Julebordsunderholdning sammen med Knut Harald Sommerfeldt)


Hege Nielsen, Tullow Oil

Vakker musikk, perfekt stemning og morsom underholdning. Publikum koste seg. Kvelden var fantastisk!


Håkon Joa, Statoil Stavanger

Det var først og fremst et strålende show du hadde å by på og positive tilbakemeldinger har stått i kø. Mangfoldet og kvaliteten ble høyt verdsatt, og særlig var dukkeinnslaget kveldens høydepunkt.


Studentsamfunnet i Ringerike

Det var kjempegøy!! Alle gjestene på ballet sier det var den beste underholdninga på lenge. 


Alf Nerhus, Statoil ASA

Gled dere til Haakon Esplos varierte show. Alt fra sin imponerende musikalske evne på fløyte til ett morsom buktalertalent. Alt dette gjør han på en varm og trygg måte. En trenger ikke å være redd for komme opp på senen med Haakon, hans væremåte og kroppsspråk er beroligende og har ikke til hensikt å være «frekk» ovenfor deltakere. Alt er gjort i en medmenneskelig tone, og det er meget sannsynlig at publikum går hjem med ett godt minne.


Anne Marie Hovden, Bryn Aarflot AS

Vil gjerne få takke for super underholdning fra deg på julebordet vårt.  Det har blitt den store snakkis’en under lunsjen i dag, spesielt buktalerseansen, men også den musikalske delen og tallmagien din J  Det ble et utrolig vellykket julebord, ikke minst takket være deg.


Alstom Norway AS

Esplo was a proff. He even handled the unexpected delay of the fire alarm and unfavorable circumstances (outside, in the rain) very well. Everyone was well pleased with his show.


Jørn Inge Løssfelt, Fagsjef Interflora Norge AL

Tusen takk!
Interflora Norge AL og Norsk Blomsterhandlerforbund er veldig glade for og meget fornøyde med det kunstneriske innslaget i forbindelse med avslutningen av vår NM-helg i Drammens teater. Vi ønsker å rette en stor takk til Knut Harald Sommerfeldt og Haakon Esplo, som med både humor og litt alvor, ikke bare ga oss det vi forventet, men også det lille ekstra, i varietéforestillingen. Vi håper at vi ved en senere anledning igjen vil få anledning til et samarbeid.


Hilde Merete Hartz, Skotselv og Stalsberg Skolekorps

Konserten du hadde sammen med oss sist fredag var bare helt enormt bra. Jeg har ikke fått annet enn positive tilbakemeldinger etter konserten og folk roser deg «høyt opp i skyene». Dette syns folk var helt toppers og mange hadde vondt i magemusklene når de dro hjem.


Kabinettsekretariatet, Det Kongelige Slott

Takk for god underholdning. Jeg er helt sikker på at vertskapet og deres gjester var fornøyd.


Sabrina Berge, Weifa

Vi brukte Haakon som underholder på vårt julebord og vil bare si at han var fantastisk og veldig morsom! Han var dyktig, opplegget hans passet veldig fint til oss, og det var veldig god stemning blandt alle de 83 gjestene i salen.


Sissel Eide Fremstad, Ørlandet Flystasjon

Tusen takk til deg! Vi er meget godt fornøyde med jobben du gjorde!