Presse

Haakon Esplo, 1970, er musiker, komponist og arrangør, tryllekunstner, buktaler, dirigent, konferansier og underholdningsartist. Han opptrer med musikalsk humor, konserter, firmaunderholdning, magi og buktaling i inn- og utland.

Haakon kommer fra Kolbotn og startet sin musikalske karriere med undervisning i blokkfløyte og klaver fra han var 4 år. Han begynte som klarinettist i korps når han var 8 og hadde privatundervisning på alle instrumenter fram til videregående utdanning. Haakon Esplo har utdannelse som utøvende blokkfløytist ved Norges musikkhøgskole med fordypning i musikkformidling.

Haakon Esplo  har vært skuespiller

i mange revy- og teaterforestillinger. Blant andre Lloyd Webbers musikal «Joseph» og Torbjørn Egners «Musikantene kommer til byen» på Den Norske Opera. Haakon har også satt opp egne humorshow som «Harald og Haakon – Helt Konge!» sammen med musiker og artist Knut Harald Sommerfeldt. Han har vært instruktør og kapellmester i flere revyoppsetninger.

Trylling og buktaling

Esplo startet å trylle som 11-åring og har tidligere vært president i Magiske Cirkel Norge, Nordens eldste forening for tryllekunstnere. Han er også en av de få som kan kunsten å buktale. Denne kunstformen bruker han aktivt i sine humorshow for næringslivet og i familieforestillinger

Selskap: Musikkmix Produksjon, Org. NO 971126752 MVA
Andre attributter: Underholder over hele landet
Teknik rider: Last ned
Intro Text: Last ned

Høy oppløsning

Lav oppløsning