Eventbyrå

Solid og bred erfaring med både teater, musikk og underholdning, gjør meg til en svært allsidig og anvendelig artist i mange slags sammenhenger. Jeg er pålitelig og gjør alltid mitt ytterste for å gjøre kunden fornøyd og løser det meste av utfordringer som dukker opp under eventer. Jeg gjør bestandig grundige forberedelser og får gode tilbakemeldinger på underholdningsoppdrag … og jeg samarbeider mer enn gjerne med artist- og eventbyråer.

Å levere god underholdning er en kunst som krever erfaring og kunnskap. Som artistformidler eller eventarrangør er du ganske sikkert konstant på jakt etter nye og spennende artister å formidle til dine kunder. Du bør sjekke ut hva jeg kan levere av humorinnslag, musikalske og allsidige show. Se video (åpnes i eget vindu)

Lang erfaring med underholdning

Mange ganger må man ta ting på sparket og ikke minst sørge for at kunden føler seg sikker på at de har valgt rett artist. Jeg knytter bestandig et godt bånd til arrangøren og beholder roen selv om det av og til koker bak scenen. Det sørger over 25 års erfaring med sceneopptreden for.

Allsidig underholdning

Jeg er svært allsidig og kan brukes til mange typer oppdrag. Som profesjonell musiker har jeg flotte musikkinnslag til de fleste anledninger. Som humoristisk tryllekunstner og buktaler får jeg publikum til å knekke sammen av latter. Som erfaren konferansier og toastmaster leder jeg middager og banketter på en trygg og stødig måte. Mange kunder er svært glade for å slippe å booke både konferansier/toastmaster i tillegg til egen underholdning, men faktisk få «alt-i-ett» Det gjør det rimeligere og enklere for en arrangør.

Selskap: Musikkmix Produksjon, Org. NO 971126752 MVA
Andre attributter: Underholder over hele landet
Teknik rider: Last ned
Intro Text: Last ned

Høy oppløsning

Lav oppløsning