Humorinnslag og underholdning

Haakon Esplo har engasjerende og lattervekkende humorinnslag og underholdning til alle anledninger. Som toastmaster eller konferansier, som innslag under middag eller avkobling i kurs og konferanse. Dette fenger alle typer publikum.

Morsom underholdning på julebord

Kurs og konferanse

Konferansier eller toastmaster

Se video her

Å dele øyeblikk med latter og fine opplevelser skaper samhold og utgangspunkt for gode relasjoner. Derfor er underholdning viktig – også på jobben!

Morsom underholdning på julebord

De fleste som tar kontakt med meg er på jakt etter «noe nytt» som underholdning til julebordet. Noe kollegaer og kunder ikke har opplevd før. Underholdningen skal helst være noe alle snakker om resten av kvelden. Men vi er ikke like! Mine allsidige humorinnslag gir alle, gammel og ung, en fin opplevelse og noe de vil huske lenge. Og det viktigste av alt – en skikkelig god latter!

Underholdning till:

 • Messearrangement
 • Julebordet
 • Firmamiddagen
 • Kurs- og konferansearrangementer
 • Jubileumsforestillinger

Annerledes og morsom underholdning på julebord

Min underholdning på julebord gir garantert god stemning og får latteren til å sitte løst. Det blir hysterisk moro når en av gjestene ender som buktalerdukke på scenen og holder årets tale for for sine kollegaer og venner. Kombiner dette med humor, litt trylling og stilig musikk – og du får en bra kveld! Holder også show på engelsk.

God underholdning er ingen selvfølge.
Den skal være godt planlagt og krever erfaring.

Kurs og konferanse

De aller fleste kurs- og konferansearrangementer kan gjøres mer interessante, spennende og minneverdige ved bruk av både humor og musikk. Med underholdning på kurs og konferanse får deltagere og arrangører koblet av fra faglig stoff og opplevd noe sammen enten de sitter i kurslokalet eller til middag.

Tidligere arrangementer:

 • Toastmaster for Direktoratet for Økonomistyring
 • Festbankett for Norges Jeger- og fiskerforbund
 • Julebord Statoil
 • Konferansieroppdrag på festivaler og konserter
 • Helaften humorshow i Drammens Teater

Kurs og konferanseunderholdning

Hva trenger du for å gjøre ditt kursarrangement bedre? Jeg stiller med både flotte musikkinnslag og humor som kurs og konferanseunderholdning. Kunstneriske innslag som gir pusterom for deltagerne, en humoristisk start på dagen eller underholdning som setter stemningen under middagen? Kanskje trenger du konferansier til å lede det hele? Latteren braker løs når en av deltagerne ender opp som buktalerdukke og holder dagens morsomste tale. Det er alltid godt å koble av med vakker musikk. Og humoristiske innslag koblet til kursets tema gjør underholdningen bedre. Med meg får du alt i ett – avkobling og latter.

Glem aldri at en god konferansier eller toastmaster vil gjøre utøvere bedre og publikum mer interessert.

Konferansier eller toastmaster

Det hjelper ikke å ha aldri så gode utøvere eller flotte produkter å presentere om ikke rammen rundt er profesjonell og trygg. Da er det godt å få hjelp av en som har fokus på nettopp det og erfaring nok til å takle enhver situasjon.

Tidligere arrangementer:

 • Toastmaster for Direktoratet for Økonomistyring
 • Festbankett for Norges Jeger- og fiskerforbund
 • Julebord Statoil
 • Konferansieroppdrag på festivaler og konserter
 • Helaften humorshow i Drammens Teater

Hva gjør en konferansier eller toastmaster?

Du er kanskje ikke klar over hvor viktig en konferansier eller toastmaster er for en forestilling eller et event? En som gjør publikum og utøvere trygge. En som introduserer, gjennomfører intervjuer og får folk til å le. Publikum skal bli interessert, spisse ører og glede seg over det som skjer på scenen. Under store festmiddager er det godt å ha en toastmaster som kan holde styr på det hele, sørge for introduksjoner og krydre middagen med lattermilde innslag. Som allsidig musiker og artist har jeg en unik forutsetning for nettopp dette. Med faglig kunnskap og erfaring med underholdning, passer jeg inn i alle sammenhenger. Og et trylletriks er godt å ha på lur når ting går over styr bak sceneteppet…

Allsidig erfaring

Etter mange år i serveringsbransjen som restauratør og hovmester er jeg også en trygg person å ha med på laget under planlegging og gjennomføring av middagen. Det kan være viktig å ha en person som også vet hva som foregår bak kulissene.

“Du organiserte hele kvelden på en flott måte som toastmaster på vårt julebord. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på underholdningen og folk var fornøyde! Det var god stemning og alle ble engasjert. Tusen takk for et kjempebra opplegg!”

Karin Hustoft, Statoil

Se flere referanser